Pregled teksta mojrad.net

Ovo je pregled DELA TEKSTA rada na temu "Hotel aleksandar". Rad ima 12 strana. Ovde je prikazano oko 500 reči izdvojenih iz rada.
Napomena: Rad koji dobjate na e-mail ne izgleda ovako, ovo je samo DEO TEKSTA izvučen iz rada, da bi se video stil pisanja. Radovi koje dobijate na e-mail su uređeni (formatirani) po svim standardima. U tekstu ispod su namerno izostavljeni pojedini segmenti.
Uputstvo o načinu preuzimanja rada možete pročitati ovde.


Sadrzaj
Opis hotela I lokacija…………………………………………....3
Apartmani………………………………………………………..4
Restorani………………………………………………………....7
Usluge I servisi……………………………………………….…..9
Ponude hotela……………………………………………….......10
Kontakt………………………………………………………….11
Opis hotela i lokacija
Jedini Hotel sa 5* zvezdica u glavnom gradu Srbije koji može da objedini prisnu atmosferu neupoređujućeg stila, sofistikacije i elegancije.
Zgrada u kojoj je hotel smešten izgrađena je 1887. godine i datira iz XIX veka (u stilu klasicizma), kao i većina zgrada u neposrednoj blizini, èineæi tako skladnu i lepu arhitektonsku celinu.
Uz veliku pažnju i ličnu uslugu prema svojim gostima, koja je dovedena do perfekcije, gosti su uvek sigurni da će provesti magiène i nezaboranve trenutke.
Ekskluzivan položaj Hotela Aleksandar Palas, ugao ulica Cara Lazara i Kralja Petra I, veoma je povoljan za upoznavanje najvažnijih i najlepših zdanja u centru Beograda. Hotel je u neposrednoj blizini Kalemegdanske tvrđave i velikog kalemegdanskog parka u kome je spomenik „Pobednik“, jedan od glavnih simbola grada.
Pešačka zona Beograda, Knez Mihajlova ulica, nalazi se na oko 50 metara od hotela, kao i Saborna crkva i Srpska Patrijaršija, važna zdanja srpske kulture i tradicije. Hotel je na domak stranih i domaćih banaka. Narodna banka je preko puta hotelskog zdanja.
Od hotela se lako izlazi na auto put, tako da je komunikacija sa aerodromom veoma jednostavna, a u neposrednoj blizini, na razdaljini od oko 1000 metara nalaze se autobuska i železnička stanica.
Apartmani
Aleksandar Palas Hotel ima kapacitet od devet apartmana, čiji su enterijeri tematski ujednačeni po spratovima. Svaki apartman poseduje dnevni boravak, spavaću sobu i kupatilo. Jedan od apartmana je luksuzni duplex-apartman koji pored pomenutih prostorija ima i radnu sobu.
Originalni arhitektonski stil zgrade je bio inspiracija za renoviranje apartmana, ali uz prefinjen ton modernog uticaja dobijen je osećaj konfora i udobnosti.
Prvi utisak o Hotelu Aleksandar Palas je, svakako, savremeno opremljena recepcija sa ljubaznim osobljem.
Pored najsavremenijih uređaja za komunikaciju, menjačnice, info centra i 24 časovne usluge prevoza, na recepciji se nalazi i mali gift-shop, a osoblje će spremno odgovoriti i na sve druge potrebe boravka u hotelu.
Fizička aktivnost je postala svakodnevica ne samo ljudi koji održavaju kondiciju već i blagodet koja poslovnim ljudima pruža potrebnu snagu i relaksaciju od dinamičnog poslovnog dana. Mini teretana Hotela Aleksandar Palas u koju su smešteni traka za trčanje i brzo hodanje i step mašina, odgovor je na savremene zahteve i stil života.
Room service radi od 07 do 01h.
Apartman Tip 1 i 2  
Lokacija- I, II i III sprat (Aparmani A1, A2, A4, A5, A7, A8)
Pogled- Na zgardu Narodne Banke i na Hotelsu baštu
Enterijer- Moderan nameštaj sa antičkim detaljima i originalnim slikama. Dnevni boravak i radna soba, opremljeni su udobnim nameštajem, američkim plakarima, klimom, ventilacijom, direktnom telefonskom i internet linijom, TV aparatom sa satelitskim i domaćim programima i mini barom.
...

---------- KOMPLETAN RAD PREUZIMATE KLIKOM NA LINK ISPOD. ----------

Fotografija dokumenta