Pregled teksta mojrad.net

Ovo je pregled DELA TEKSTA rada na temu "Otvaranje na moll (Bugarski)". Rad ima 7 strana. Ovde je prikazano oko 500 reči izdvojenih iz rada.
Napomena: Rad koji dobjate na e-mail ne izgleda ovako, ovo je samo DEO TEKSTA izvučen iz rada, da bi se video stil pisanja. Radovi koje dobijate na e-mail su uređeni (formatirani) po svim standardima. U tekstu ispod su namerno izostavljeni pojedini segmenti.
Uputstvo o načinu preuzimanja rada možete pročitati ovde.Нов Български университет
10
Самостоятелна работа kъм курс реклама и вързки с обществеността BABB 827
Отваране на The Mall
Весна Славко Видоевич Ф.н 47162
Тhe Mall Карфур
Това е третият мол, който отвари врати от началото на годината в България. В средата на март бе открит Сердика Център София, а малко преди това София Аутлет Център. Най-големият търговски център в България - THE MALL, отвори врати на 21 април 2010 г. Молът се намира на бул. Цариградско шосе, като на 66 000 кв.м. се разположени 185 магазина на голям брой чуждестранни и български брандове, ресторанти и места за забавление.
Молът е разположен на бул. Цариградско шосе, на 5 км. от центъра на столицата и на 6 км. от летището. Заобиколен е от над 150 000 кв. м. модерни клас А офис площи. Комплексът предлага на посетителите си бърз и лесен достъп до 2 800 паркоместа. Броят на потенциалните клиенти на търговския център достига 1 милион души.
До мола ще се стига чрез специално прокопани за целта тунели под Цариградско шосе. Непосредствено до него ще има спирка и на градския транспорт, а за пътуващите от центъра ще бъде издигнат мост.Търговският център е разположен на общо шест нива – три подземни и три надземни (търговски) етажа.
Посетителите на THE MALL могат да очакват изключително обслужване в приятелска атмосфера. Ще се стремат да осигурят запомнящи се изживявания на всеки клиент, който идва, за да се наслади на отличната среда за пазаруване и развлечение в търговския център.
В мола отварят врати заведения и магазини на водещи международни и български марки, включително кино комплекс „Арена” с 10 зали, ресторанти, боулинг, зона за забавление и творчество на деца, както и център за спортни и симулационни игри.
Специално за откриването на мола у нас пристигна румънската група Моранди, която пееше пред българска публика на 20 април.
В края на празничната вечер небето над София беше осветено от впечатляващо шоу с фойерверки.
Само през първата седмица на откриването (между 21 и 25 април) множество изпълнители, артисти и аниматори бяха предложили на посетителите възможността да се включат в различни игри, атракциони и състезания.
В продължение на пет дни разнообразни забавления, спектакли и специални предложения от многобройните заведения и магазини в мола очакват клиентите.
Ресторантите и кафенетата, които влизат в търговския център са Fancy, Archiv, Nordsee, Burger King, KFC, BMS, Subway, Afreddo, Patafritas, Gyros и Olive Oil & Oregano, Kate, Due Cavalieri, Starbucks, Lavazza, Caffeine, Flo Café и Fashion Victims.
Детски стоки ще предлагат Hippoland, Carnival Kids, Okkaidi, Prenatal.
С предложения за техника, книги, офис консумативи влизат Technopolis, Multirama, Apple, Orange и Inmedio.
Peek&Cloppenburg открива най-големия моден магазин у нас, разположен на 3 600 кв. м.
В мола ще се помещава и веригата за модни стоки GAP. Австрийската компания за търговия с обувки Humanic и веригата за парфюмерийни и козметични продукти Sephora също отварят първите си обекти в България.
...

---------- KOMPLETAN RAD PREUZIMATE KLIKOM NA LINK ISPOD. ----------

Fotografija dokumenta