Pregled teksta mojrad.net

Ovo je pregled DELA TEKSTA rada na temu "Hotel Tulip inn, Beograd". Rad ima 8 strana. Ovde je prikazano oko 500 reči izdvojenih iz rada.
Napomena: Rad koji dobjate na e-mail ne izgleda ovako, ovo je samo DEO TEKSTA izvučen iz rada, da bi se video stil pisanja. Radovi koje dobijate na e-mail su uređeni (formatirani) po svim standardima. U tekstu ispod su namerno izostavljeni pojedini segmenti.
Uputstvo o načinu preuzimanja rada možete pročitati ovde.


Visoka hotelijerska škola strukovnih studija, Beograd
Studijski program: HOTELIJERSTVO
Seminarski rad
PREDMET:
HOTELIJERSTVO I
Tema: Hotel ,,Tulip Inn” Beograd
Sadržaj
Uvod ______________________________________3
Lokacija____________________________________4
Hotel ,,Tulip Inn” ____________________________5
Sobe ______________________________________6
Fitness & Spa_______________________________7
Restoran___________________________________8
Konferencijska i banket sala ___________________9
Dodatne usluge _____________________________10
Zaključak __________________________________12
Uvod
Nakon dvogodišnje rekonstrukcije hotela ,,Tulip Inn” Beograd je otvoren 30. novembra 2010 godine. Hotel je pridružen internacionalnom lancu hotela Golden Tulip Hospitality Group, koji pod svojim okriljem, širom sveta ima 1072 hotela.
Ovaj, osmi po veličini lanac u svetu, ima 83.000 soba svih kategorija koje poslovnim ljudima i turistima nude udoban, funkcionalan smeštaj. Svi hoteli iz lanca se odlikuju jedinstvnim inovativnim konceptom bara i restorana.
Beogradski hotel ,,Tulip Inn” je modernog dizajna, uređen po svetskim standardima.
Smešten između poslovne zone Novog Beograda I popularnog šetališta kraj Dunava, sa udobnim sobama I odličnom konferencijskom salom, hotel predstavlja savršeno mesto za za poslovne ljude, ali i za one željne uživanja i razonode.
Beograd
Beograd je glavni i najveći grad Srbije. Grad leži na ušću Save u Dunav u centralnom delu Srbije, gde se Panonska nizija spaja sa Balkanskim poluostrvom. Broj stanovnika u Beogradu prema popisu stanovništva iz 2002. je iznosio 1.576.124. Najveći je grad na teritoriji bivše Jugoslavije i po broju stanovnika četvrti u jugoistočnoj Evropi posle Istanbula, Atine i Bukurešta.
U poslednje vreme broj mladih posetilaca se veoma uvećao, naročito onih iz Hrvatske , Slovenije i Bosne i Hercegovine koji uživaju u noćnom životu grada.
Reka Sava ( pogled sa Kalemegdana)
Hotel ,,Tulip Inn”
Beogradski hotel ,,Tulip Inn” Beograd je lepog i modernog dizajna, uređen po svetskim standardima. Nalazi se u na svega 15 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, 6 kilometara od centra grada, 5 kilometara od autobuske i železničke stanice i oko 7 kilometara od Beogradskog sajma. U neposrednoj blizini hotela se nalazi zemunsko milenijumsko zdanje, tvrđava Gardoš, opera-teatar Madlenianum i Dunavski kej. Beogradska tvrđava, Kalemegdanski park, Narodni muzej i pozorište i pešačka zona Knez Mihajlova ulica su samo neke od znamenitosti Beograda u okolini hotela koje treba videti. Hotel je idealno mesto za prenoćište za sve one koji bi da osete čari noćnog života na beogradskim splavovima, jer udaljen samo nekoliko minuta od njih.
Zauzima 7.100 kvadratnih metara i raspolaže sa 97 smeštajnih jedinica. U ponudi je 65 jednokrevetnih i 13 dvokrevetnih soba, 12 apartmana i jedna soba za osobe sa specijalnim potrebama. Po zvaničnoj kategorizaciji hotel ispunjava uslove za tri zvezdice.
...

---------- KOMPLETAN RAD PREUZIMATE KLIKOM NA LINK ISPOD. ----------

Fotografija dokumenta